З якими тваринами асоціюються жінки різних знаків Зодіаку

Часто кажуть, що собаки схожі на своїх господарів чи, навпаки, власники підбирають домашнього улюбленця під себе. Також вірно, що для кожної людини можна знайти тварину в дикій природі, яка відповідатиме її рисам характеру.

А яку тварину ви нагадуєте?

Пропонуємо поєднати це зі знаками Зодіаку, щоб ви достеменно переконалися — у Всесвіті все взаємопов’язано.

Овен – Єнот

Милі та добрі до всіх, хто до них прихильний і хто відповідає взаємністю, Овни перетворюються на запеклого атакуючого звіра, коли хтось наважиться нашкодити їм чи близьким. Ну, точно як єноти!

Телець – Вовк

Як любителі встановити свої умови, Тельці дотримуватимуться їх самі і вимагатимуть того ж від свого оточення. Тобто всі мають жити за правилами ватажка зграї.

Близнюки – Пантера

Активні та непередбачувані через свою двоїстість Близнюки дуже нагадують граціозну тварину з сімейства котячих, які можуть щойно муркотіти і відразу рикнути.

Рак – Левиця

Дуже домашні Раки-жінки повністю присвятять себе сім’ї та дітям, якщо поряд буде той, хто забезпечить та захистить. Так само поводиться левиця, яка визнає силу за главою прайда.

Лев – Кішка

Незалежні, гордовиті любительки розкоші та краси гулятимуть самі собою, поки не знайдеться «господар», здатний приручити і забезпечити. Тоді вони стають домашніми кішечками, що муркочуть.

Діва – Орел

Злетіти вище за всіх і звідти доглядати за порядком – це в дусі Дів-жінок і птахів, що вільно ширяють.

Терези – Панда

Винятково усмішку розчулення викликають чорно-білі ведмедики. Здається, що вони й образити нікого не можуть, усі хочуть із ними дружити. І це про Терезів теж!

Скорпіон – Акула

Містичні, непередбачувані Скорпіони можуть діяти раптово, буквально за секунду розвернувшись на 180 градусів. Вони не дадуть шансу нашкодити їм, як і акули.

Стрілець – Сова

Мудрі, спокійні, з глибоким внутрішнім світом Стрільці одночасно можуть повеселитися від душі. Тобто дуже багатогранні, як і сови.

Козеріг – Кінь

Трудяги та волелюбні Козероги дуже схожі в цьому на коней. Мчать вперед, тільки вітер гривою грає!

Водолій — Ведмідь

Вони можуть бути прекрасними друзями, доки не виникне небезпека заволодіти їхньою територією. Краще не будити у них лісового звіра.

Риби – Лисиця

Жити тихим спокійним життям – мрія всіх Риб, тому вони тримаються на відстані, не вступають у конфлікти. Але постояти за себе завжди зможуть до хижака їм один крок.

Ви знайшли себе у переліку? Погодьтеся, є в цих парах елементи, що збігаються, які пов’язують нас з дикою природою.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *