Як ім’я впливає на ваше життя. Дізнайся таємницю свого імені!

Ім’я впливає на життя людини і може визначати її долю. Дізнайтеся число свого імені, і що воно означає в нумерології.

Використовуйте для розрахунку імені цю таблицю. Запишіть своє ім’я і складіть числа, що відповідають кожній букві. Наприклад, якщо вас звати Марина розрахунок буде виглядати так: М = 7, А = 1, Р = 2, І = 2, Н = 8, А = 1. Складаємо між собою цифри кожної літери: 7 + 1 + 2 + 2 + 8 + 1 = 21. Якщо у вас вийшло двозначне число, його необхідно спростити: 2 + 1 = 3. Це і є число вашої долі.

Що означає ваше ім’я в нумерології:

Одиниця – число лідерів! Воно належить владним і могутнім людям, які не бояться труднощів і в будь-яких ситуаціях виявляють стійкість. Однак ці люди дуже вперті.

Число імені 2 – число контрастів, воно вказує на подвійність. Також ці люди відрізняються м’яким характером і делікатністю, вони вміють підлаштовуватися під ситуацію і різних людей.

Люди з числом імені 3 – доброзичливі, товариські, легкі на підйом і емоційні. Вони люблять увагу оточуючих, також їм важливо відрізнятися від натовпу.

Стресостійкість, витривалість і незворушність – це про людей з числом 4. Вони чітко знають, що, коли і навіщо потрібно зробити, щоб домогтися успіху! Але ось критику на свою адресу не потерплять.

Ці люди найбільше цінують свободу, вони перебувають у вічному пошуку пригод і люблять розширювати свій кругозір. Іноді, люди з числом долі 5 є божевільними і діють всупереч логіці.

Шістки є справжніми борцями за справедливість. Ці люди не терплять брехні. Також вони дуже співчутливі і готові допомогти кожному, хто цього потребує.

Люди з числом 7 – справжні філософи: люблять все аналізувати, шукати відповіді і роздавати поради. Однак їх цинічність відштовхує людей.

Число 8 належить наполегливим людям, які багато домагаються в житті. Однак заради досягнень своїх цілей ці люди ні перед чим не зупиняються.

Головна якість людей з числом 9 – доброзичливість до всіх навколо. Вони також володіють особливим магнетизмом, і притягують до себе людей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *