Агент впливу чи соратниця? Що розповідає бюстгальтер про ваш характер

Нижня білизна — невід’ємна частина жіночого гардеробу, яка, як виявилося, може розповісти не лише про модні уподобання своєї власниці, а й про її характер. Пропонуємо вивчити висновки, які зробила експерт із мови тіла.

Західний експерт з мови тіла стверджує, що багато про ваш характер може розповісти те, як ви одягаєте бюстгальтер.

Якщо ви застібаєте бюстгальтер на спині

Патті Вуд називає таких жінок “соратницями”. Як правило, вони дотримуються сімейних традицій, не пропускають поради батьків повз вуха, і намагаються бути організованими. Але це зовсім не означає, що вони нудні та передбачувані. Жінки, що одягають білизну в такий спосіб, з радістю вирушать і на веселу вечірку з подругами.

Якщо ви носите бюстгальтер із застібкою спереду

«Драйвери» випромінюють упевненість у собі. Вони ненавидять неробство, приймають виважені та ефективні рішення. Їм важлива кожна хвилина, тому вони дбають про те, щоб навіть ранкові збори не забирали занадто багато часу, який можна витратити на нову можливість.

Якщо ви надягаєте бюстгальтер через голову

Патті Вуд називає цю групу жінок «обережними коректорами». Вони люблять виконувати роботу самі, щоб бути впевненими в результаті. Такі особи не ухвалюють необдуманих рішень. Експерт також вважає, що жінки, які спочатку застібають бюстгальтер, а потім одягають його, можуть бути скромними, навіть сором’язливими. Швидше за все, вони не люблять підвищеної уваги.

Якщо ви застібаєте класичний бюстгальтер на животі, а потім розвертаєте його

“Перед нами жінки, які звикли контролювати ситуацію”, – впевнена Патті Вуд. Експерт називає цей тип «агентами впливу». Його представниці вміють вибудовувати зв’язки та користуватися ними. Швидше за все, вони намагаються робити все, щоб не припуститися помилки, будь то домашні справи або робочі обов’язки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *