Що може розповісти про вас ваш лоб? Неймовірно точно!

Розгляньте своє чоло і розшифруйте свої особливості!

Усі ми різні. І не лише з погляду характеру, а й фізичних параметрів. І кожна частина нашого тіла відбиває особливості нашого внутрішнього світу. Навіть така його частина, як лоб.

Занадто широкий лоб

Якщо у вас чоло занадто широке, ви вмієте розташовувати до себе людей. Вони вважають вас досить яскравою та неординарною особистістю.

Занадто вузький лоб

Якщо чоло занадто вузьке, то на перше місце ви ставите емоції. Лише потім ви думаєте. Зате все, про що ви говорите, йде повністю від серця. Саме воно вам підказує, що ви робите правильно, а де припускаєтеся помилки.

Дугоподібний лоб

Дугоподібне чоло говорить про те, що ви любите бути в центрі уваги. Саме тому ви завжди є душею будь-якої компанії, за що вас і цінують оточуючі.

Прямий лоб

Прямий лоб свідчить про такий самий характер. У робочому середовищі ви чітко розумієте, що хочете отримати від своїх колег та підлеглих. Та й у особистому житті ви маєте чіткі уявлення про взаємодію зі своїм партнером.

Лоб у формі трапеції

Лоб у формі трапеції говорить про те, що ви любите спілкування, але в центрі уваги намагаєтеся не опинятися. Можливо це не так вже й погано, адже оточуючим людям дуже подобається ваша м’якість та податливість.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *