3 найкрасивіші та найідеальніші жінки згідно з астрологією

Вони щирі та прекрасні і з них, без сумніву, виходять найкращі дружини. Ви все ще сумніваєтеся у своїй обраниці – тоді прочитайте це. Якщо вона входить у цю трійку, відкиньте сумніви.

Звичайно, є винятки із правил. Але зазвичай зірки не брешуть. Пані, не засмучуйтесь, якщо не входите в цю трійку. Зодіак зодіаком, але ми самі впливаємо на свою долю. Візьміть на озброєння ці риси. Вони справді подобаються чоловікам.

Отже, ось топ-3 ідеальних дружин за знаком Зодіаку:

1. ТЕЛЕЦЬ

В якій є все, чим може обдарувати прекрасну стать матінка-природа. Красива, граціозна, завжди свіжа і приваблива, зі спокійним м’яким поглядом, таким самим голосом і плавними, розміреними рухами, вона викликає найприємніші емоції. Її товариство приємне і діє заспокійливо. Вона терпляча слухачка, тонка і приємна співрозмовниця, яка має живий розум і не допускає на чужу адресу якихось різких і грубих висловлювань.

Маючи відмінний нюх, вона добре вибирає косметику та парфумерію; як правило, не палить.

Тельці-жінки – предмет мрій сильної статі. Вони є чудовими супутницями життя, поважаючи чоловіка і не претендуючи на лідируючі позиції в сім’ї. Однак при цьому не принижують у собі жінку і поводяться з великою гідністю. Жінка-Телець бачить своє життєве призначення в тому, щоб служити своїй другій половині надійною опорою, доглядати за будинком і бути зразковою матір’ю. Представниці цього знаку Зодіаку найчастіше є чудовими господарками.

У будинку Тельців завжди панує цілковитий порядок, «хірургічна» чистота, інтер’єр його гарний і створений із великим смаком. Будинок затишний, у ньому завжди добре пахне, повно квітів. Цим жінкам властива ощадливість та економність, але, незважаючи на це, в будинку завжди все є. Він відкритий для друзів, які можуть розраховувати на гостинний, теплий прийом, смачні страви та приємне проведення часу в затишній сімейній обстановці.

Величезне значення у житті жінки-Тельця мають діти. Їм вона віддає весь свій вільний час, всю свою любов та ласку.

У її товаристві діти відчувають надійний захист, вона будь-якої хвилини готова прийти на допомогу порадою та справою. Не дивно, що Тельці-матері в очах своїх дітей часто є добрими подругами, з якими можна поділитися найпотаємнішим. Такий стан речей зберігається у підлітковому, юнацькому віці, хоча більшість синів у роки відстороняються від матерів. Телець-жінка подає своїм дочкам та синам чудовий приклад любові та вірності.

2. СКОРПІОН

Краса, привабливість, енергійність, загадковість, сміливість, пристрасність, рішучість, наполегливість, чоловічий склад розуму – це все про жінок Скорпіонів.

Життєві сили їх буквально переповнюють, тому в них існує незнищенна потреба знайти їм якесь застосування. Не дивно, що їм властиво вирушати у ризиковані подорожі, займатися складними та навіть небезпечними проектами, кидатися з головою до авантюр.

На долю жінки-Скорпіона зазвичай випадає багато випробувань, але завдяки величезному фізичному і духовному потенціалу її силу духу дуже нелегко зламати. Після поразок, якщо такі трапляються, представниця цього знака не здається, не опускає руки, не втрачає колишнього запалу і швидко приходить до тями, повертаючись на колишні позиції.

Оскільки душа Скорпіона-жінки постійно наповнюється безліччю бажань, вона потребує завжди мати чуттєві відчуття.

Вдома у жінки-Скорпіона завжди панує бездоганна чистота, життя в ньому налагоджене комфортно, а інтер’єр створений так, що не залишає сумнівів у відмінному смаку господині та любові, яку вона відчуває до свого житла.

З жінок, що народилися під цим зодіакальним сузір’ям, виходять хороші матері, які, з одного боку, розвивають волю дітей, життєстійкість, готують до майбутнього непростого життя, а з іншого — створюють сприятливі умови для прояву схильностей та талантів.
Скорпіони — великі знавці людської натури, і ця їхня якість знаходить застосування у вихованні дітей. Мами, які народилися під цим сузір’ям, допомагають дітям вирішувати їхні проблеми, аналізувати складні ситуації, вибирати гідних друзів, дають слушні поради.

Для свого чоловіка жінка-Скорпіон виступає в ролі тієї ж помічниці, доброї порадниці. Кар’єра чоловіка, його соціальне становище для не порожній звук. На вівтар успіхів чоловіка вона готова покласти будь-які жертви, готова його підтримати з усіма властивими їй розумом та енергійністю. З цієї точки зору її безперечно можна назвати вірною дружиною.

3. ВОДОЛІЙ

Природа нагородила цих жінок чарівністю, граціозністю, витонченістю. Вони мають яскраву, дивовижну зовнішність і часто виявляються в компанії якщо не найкрасивішими, то найцікавішими.

Дуже багатьом Водоліям-жінкам властива манера незвичайно одягатися: з однаковим успіхом вони можуть одягнути і щось витягнуте з бабусиної скрині, і відповідне останньому писку моди. Такі ж крайнощі можуть проявитися в стрижках і зачісках, причому вони обов’язково відрізнятимуться від інших.

Жінкам даного знака притаманна здатність пристосовуватися до будь-якої ситуації, будь-яких умов, у тому числі завдяки чудово розвиненій інтуїції. Вважається, що Водолії вміють точно передбачати майбутні події. Жінки з такими здібностями в епоху Середньовіччя зазвичай були жертвами інквізиції.

Далеко не всі можуть розуміти, чому Водолій чинить чи думає так чи інакше. Для того, щоб наблизитися до розуміння внутрішнього світу цієї жінки, людина повинна також жити завтрашнім днем.

Спрямованість у майбутнє зовсім не заважає Водоліям-жінкам не витати у хмарах, не лінуватися, а сумлінно працювати. Багато що, якщо не всі, вони здатні робити власними руками. Єдине, що не властиве, — це сувора дисципліна.

Блиск, витонченість, властиві представницям даного знака, виявляються навіть у дрібних, незначних справах.

Водолії відрізняються великою терпимістю, а ревнощі в їхніх очах є забобонами. Для представниці цього знаку чоловік треба кохати не за хорошу матеріальну забезпеченість чи успіхи у кар’єрі. Набагато важливіше вміння бути її відданим, добрим другом, приятелем її друзів. Жінки-Водолії бачать майбутнє своїх обранців та допомагають їм реалізувати даний природою потенціал, поставлять на службу цьому свої почуття та інтелектуальні здібності.

Представниця не шпигуватиме за своїм чоловіком, її не мучить підозрілість, але факт зради вона не пробачить. Заміжня Водолій-жінка не дозволить собі романів, оскільки, на її думку, стосунки між подружжям можуть бути тільки чесними.

У товариських і привабливих представниць цього знаку в будинку завжди багато гостей, всі відчувають потребу в їхньому приємному товаристві.

Коли у жінки-Водолія з’являється дитина, через природну стриманість вона не виявляє бурхливого захоплення з цього приводу і не демонструє відкрито, як сильно любить свого малюка. Однак із раннього віку дитина буде для неї особистістю; жінка-Водолій не стане дитину карати, але й надто опікуватися теж не буде.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *