4 найважчі чоловічі знаки Зодіаку

Немає ідеальних чоловіків, і немає знаків Зодіаку, які наділяли б свого власника виключно позитивними характеристиками.

І все ж таки астрологи зауважили, що в деяких представників Зодіакального кола простежується певна закономірність, що дозволяє назвати найважчі знаки Зодіаку серед чоловіків.

З ними будувати благополучні романтичні, любовні та сімейні стосунки вкрай складно.

Четверте місце

Останнє місце у рейтингу найважчих знаків Зодіаку посідають чоловіки-Діви. У Дів багато якостей-крайностей. Їх неабиякі розумові здібності межують із занудством, самокритичність – з комплексом неповноцінності, вірність – з патологічною ревнощами, толерантність – з крайнім ступенем уразливості.

З таким партнером взагалі було б нестерпно жити, якби не його прагматизм та вміння згладжувати гострі кути в гостро-критичних ситуаціях. Але знову-таки, прагматизм Діви завжди тісно переплітається з педантизмом, що виносить мозок.

Найбільш складні стосунки у шлюбі переживають пари, у яких дві Діви. Будучи майстрами аналітичних досліджень, вони здатні винищити один одного незаперечними доказами будь-чого, претензіями та звинуваченнями.

Головне, обидві Діви мають рацію, але першою візьме тайм-аут і поступиться жінка, оскільки чоловік-Діва затятий мораліст. До того ж, він надто схильний до всіляких сумнівів у партнерах і сумісності з ними, що робить цей знак лідером серед затятих холостяків.

Витерпіти непростий характер чоловіків-Дів зможуть лише жінки зі знаком Зодіаку Козеріг, Рак, Скорпіон та Телець. А ось зі Стрільцями та Овнами їхній шлюб приречений на суцільні випробування та сімейні баталії.

Третє місце

Третіми за нестерпністю характеру у рейтингу стоять чоловіки-Козероги. Насамперед тому, що будувати стосунки з сексистами вкрай важко. А саме така репутація закріпилася за багатьма чоловіками з Козерогів.

Звичайно, вони створюють сім’ї, але займають у них роль наглядача чи тирана. У дружини Козероги обирають тих, жінок з якими матимуть найбільшу вигоду (в т. ч. і матеріальну), та найменшу кількість проблем.

Вони не готові поступатися, йти на компроміси та жертвувати своїм комфортом. Козероги жадібні на компліменти та похвалу, а от якщо критикувати, то вони перші.

Самі ж критику не переносять хронічно і носяться зі своїм самолюбством, як із найбільшою цінністю, видаючи зарозумілість за сильний внутрішній стрижень, самоповагу та шляхетність.

Є у Козерогів-чоловіків та інша сторона – вони дуже чутливі. Щоправда, це проявляється не там, де потрібно. Вони до сліз можуть розчулитись після перегляду «Титаніка», але й оком не моргнуть, коли дружина ковтатиме сльози та образу від його жорстокості в тихому куточку.

Часом Козероги і самі страждають від своєї черствості та манії величі, але тільки тоді, коли розуміють, що пожинають плоди свого нестерпного характеру. Однак навіть це їх рідко чомусь учить.

Стерпні стосунки чоловікові-Козерогу вдасться створити зі Скорпіоном, а якось вжитися може спробувати з Дівою чи Тельцем. Нічого хорошого в нього не вийде у союзі з Раком чи Близнюками.

Друге місце

«Срібло» у списку найскладніших знаків Зодіаку дістається чоловікам-Водоліям. У шлюб вони рідко вступають із задоволенням, а потім, як кажуть, живуть і мучаться … і мучать біля себе дружину.

У сім’ї вони не просто займають позицію глави та лідера, а доводять стосунки до тиранії. І приводу для цього особливого не потрібно. Якщо такого раптом немає – вигадають.

Водолії мають славу великих фантазерів і вигадників, вони люблять підглядати, організовувати детективні розслідування і робити висновок, який часто немає стосунку до реальності.

Не дивно, що серед Водоліїв найбільший відсоток розлучень. Водолій спочатку зведе свого партнера до нервового виснаження, а потім піде за розлученням, стверджуючи, що сімейні узи його поневоляли, тому сил його більше немає терпіти наруги над своєю чуттєвою натурою та тонкою душевною організацією.

Звичайно, Водоліям куди комфортніше жити у своєму вигаданому світі, відрізаному від усього приземленого, але коли вони розуміють, що і там треба якось влаштовувати побут, готові трохи поступитися своїми деспотичними принципами. Проте вистачає їх ненадовго.

Діставати чоловіків-Водоліїв зі світу ілюзій і тішити їхнє самолюбство безболісно для себе зможуть Близнюки, Стрільці, Леви, Терези або Риби. Не вдасться Водолію порозумітися з Тельцями та Скорпіонами.

Перше місце

Пальму першості заслужено одержують чоловіки-Раки, а не Скорпіони, як помилково всі вважають. Звичайно, чоловік-Скорпіон далеко не подарунок, але найважчим із водяних знаків вважається Рак.

На перший погляд здається, що Раки – найбільш сімейні, доброчесні та вірні партнери. Можливо і так, якщо під цим знаком народжується жінка. А ось чоловіки-Раки, підкоряючись зіркам, категорично не бажають нести тягар відповідальності за сім’ю і бути тією «стіною», за якою дружина «за чоловіком».

Раки не вміють долати труднощі, тож з дитинства навчилися перекладати відповідальність на інших. Саме серед Раків найбільше альфонсів, підкаблучників і маминих синків. Вони потребують вічних няньок-мам і бояться покинути свою зону комфорту, якою обросли, як панцирем.

До найвищої позиції у рейтингу найважчих знаків Зодіаку серед чоловіків, Раків довела ще й схильність до необґрунтованих ревнощів та нездорового почуття власництва.

Звичайно, чоловіків-Раків не звинуватиш у деспотизмі, як Водоліїв чи Козерогів, але не відомо, що для жінки краще – жити, як в армії, чи бути вічним конем, і биком, і мамою, і мужиком.

Якщо чоловік-Рак пов’язує своє життя зі сильною духом і характером жінкою, то перетворюється не тільки на лежня і починає на цьому ґрунті спиватися. Його пасивність посилюється, а сімейне життя руйнується.

Чоловік-Рак при правильному до нього підході може ужитися з багатьма знаками Зодіаку, а складного Рака зможуть витримати тільки Діва, Скорпіон, Риби і Терези.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *