Тест. Виберіть туфельку, а ми скажемо, як ви виглядаєте в очах чоловіка

Наші переваги багато можуть сказати про нас. За допомогою стилю можна висловити свій настрій або характер. Туфлі взагалі можуть стати головним акцентом наряду, а скільки вони можуть сказати про їх власниці протилежної статі! Не вірите? Тоді пройдіть наш тест.

Виберіть туфельку

Вибрали?

Тепер дивіться результати:

1. Високий каблук

Жінка в таких туфлях для чоловіків здається самодостатньою і недоступною. Багато хто, ймовірно, боїться до вас підійти, але ви знаєте, що гідні обов’язково знайдуть шлях до вашого серця. До того ж, всередині ви дуже ніжна людина.

2. Босоніжки на підборах

Для чоловіків ви життєрадісна і легка на підйом жінка. Завжди відкриті до спілкування і здатні все навколо осяяти за допомогою посмішки. Ваша жіночність не знає кордонів, а витонченість – головне правило вашого стилю.

3. З відкритим носком

В очах чоловіків ви сама елегантність. До того ж, дуже смілива і десь авантюрна жінка. Чоловікам з вами доводиться непросто, зате нудно ніколи не буває. При всій удаваній легковажності, ви ніколи не піддаєте свої принципи і завжди залишаєтеся жіночною.

4. С гострим носком

Жінка в таких туфлях в очах чоловіків здається непростою особливо ​​з високими запитами. Ви точно знаєте, чого хочете від життя, і впевнено йдете до своїх цілей. У вас, ймовірно, багато залицяльників, але не кожен здатний відповідати вашим запитам.

5. На танкетці

Якщо і вибирати туфлі, то тільки зручні. Жінка, яка віддає перевагу туфлям на танкетці, точно не стане терпіти незручності. Ви ніколи не проміняєте комфорт на епатажну появу на публіці. Чоловіки це бачать і розуміють, що вас не здивувати величезними букетами квітів, а ось вчинками цілком.

6. Невисокий каблук

На чоловіків ви справляєте враження милої і ніжної дівчини. Про таких жінок хочеться піклуватися, а заради них можна і гори звернути. Ви вміло використовуєте свої переваги. Чоловікам, щоб звернути на вас свою увагу, доводиться добряче постаратися.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *