Тест: Якими вас бачать чоловіки

Хочете дізнатися, якими вас бачать оточуючі чоловіки? Пройдіть невеликий ювелірний тест – виберіть з трьох кілець те, яке вам більше подобається.

Спочатку розташуйтеся якомога зручніше, розслабтеся, зробіть кілька глибоких вдихів і сконцентруйтеся на тому, яка ви, як поводитеся з чоловіками, спілкуєтеся, фліртуєте, як справляєтеся з конфліктними ситуаціями.

Потім виберіть одне з кілець і прочитайте нижче розшифровку.

Кільце №1.

Ви – пристрасна і чуттєва натура, чоловіків притягує у вас загадковий вогонь. Вас завжди огортає ореол таємниці, яку не так-то легко розгадати. Іноді ви й самі не знаєте, що ховається у вас всередині.

Вас часто штормить від емоцій, іноді ви втрачаєте контроль і провокуєте конфлікти в стосунках. Далеко не кожен може витримати таке загострення пристрастей, тому вчіться втихомирювати свою гарячу вдачу, направляючи енергію в корисне русло.

Кільце №2.

Ви здаєтеся з боку дуже стриманою і неприступною – справжня Снігова Королева. Деякі чоловіки бояться вашої присутності і бояться до вас підійти, щоб познайомитися. Ви можете одним тільки поглядом відшити недостойного.

Але ваша холодність швидше зовнішня, ніж внутрішня. З гідним чоловіком ви повністю розкриваєтесь, перетворюючись з льодинки в теплу воду. Ви можете стати справжньою музою і вірною супутницею для свого чоловіка.

Кільце № 3.

Ви мінлива, як вітер, і вмієте підлаштовуватися під будь-які обставини. У вас є дуже цінна якість – де б ви не з’явилися, ви заповнюєте собою весь навколишній простір, і гасите будь-які конфлікти на корені.

При цьому, з будь-якої сварки ви завжди виходите переможницею, що не дуже подобається чоловікам. Постарайтеся не робити свого чоловіка винним кожен раз – рано чи пізно йому набридне нести вічний тягар провини, і ви ризикуєте залишитися на самоті.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *