Скільки коней на зображенні ви помітили? Це багато розповість про вашу внутрішню сутність

Те, якими ви бачите речі навколо, може багато що розповісти про вашу особистість. Отже, можна стверджувати, що фокус, під яким ви дивитеся на наш світ, визначає, якою людиною ви є.

Пропонуємо вам невелике завдання-малюнок, виконавши яке, ви дізнаєтеся про себе багато нового. А саме про ваші глибоко приховані аспекти особистості.

Правила гри:

Це не тест, тому не слід обманювати (в першу чергу – себе)!

1. Просто подивіться на цю картинку кілька секунд і порахуйте, скільки коней ви бачите.

2. А тепер порівняйте отримане число і опис рис, які притаманні людям вашого типу. Повірте, ви відкриєте себе абсолютно з несподіваного боку!

Від 1 до 4

Ви належите до тих людей, які дивляться на картину світу в цілому. Ви бачите всі речі в комплексі і нерозривно пов’язаними. Але це і добре, і погано одночасно. Справа в тому, що такий підхід провокує поспіх в ухваленні рішень, які не завжди є оптимальними. Нерідко ви втрачаєте якісь важливі деталі або сприймаєте все надто поверхово.

Швидка реакція – це гарна якість в тому плані, що ви видаєте результат, коли інші тільки приступають до обмірковування завдання. Тобто – закінчуєте остаточний малюнок в голові ще до того, як хто-небудь візьме в руки олівець.

Незважаючи на те, що володієте настільки дивовижними здібностями, ви все ще не можете їх ефективно застосувати; тому не припиняйте працювати над собою. Ви можете і повинні змінитися. Використовуйте свою сильну сторону – миттєву реакцію в прийнятті рішень, і намагайтеся розвивати увагу до деталей і посидючість.

Від 5 до 10

Ви людина, яка не надає значення речам, що не варті того, але уважні до дійсно важливого і основного. Ваш спосіб прийняття рішень досить раціональний і розумний, що безумовно є великим плюсом.

Але, не дивлячись на те, що ви настільки розумні й раціональні, робота нерідко носить безладний характер. Що не заважає досягти поставлених цілей. Систематичність – ось чого вам не вистачає. А це створює проблеми. Так що є над чим працювати – над своїм підходом до роботи!

Ви перебуваєте в безперервному русі. Не зупиняєтеся ні на хвилину. Образно кажучи, іноді ви біжите, іноді повзете, але в жодному разі не зупиняєтеся. Тобто завжди в дорозі.

Як би це не було важко прийняти, але іноді ви ведете себе занадто самовпевнено. Піднімаєте пил і розвертаєте саму бурхливу діяльність навіть тоді, коли без цього можна прекрасно обійтися. Все в порядку, не завжди слід метушитися і кудись бігти. Насправді ви просто належите до того типу людей, яким дуже складно приймати невдачі, тому не зупиняєтеся ні на мить. Скажіть собі: «Стоп!» У вас і так все вийде – не слід намагатися стрибнути вище голови.

11 і більше

О, барабанний дріб для панів перфекціоністів, будь ласка!

Ви дуже проникливі і уважні. Ви помічаєте речі, які вислизають від погляду інших людей. При цьому ви ще й дуже відповідальні, тому ніщо не випускаєте з поля зору і нічого не забуваєте. Це також є однією з причин, чому з вами охоче працюють в команді і завжди прислухаються. Вони знають, що ви їх не підведе.

Але і ви не позбавлені недоліків. Справа в тому, що ви часто потрапляєте в ситуації, коли не впевнені, чи варто ще попрацювати над чимось або завдання виконане. Адже ви точно знаєте, що все можна зробити ще краще, тому не знаєте, де зупинитися. Так що кінцевий результат практично ніколи не приносить справжньої радості і задоволення. «Непогано, але ж можна було ще краще!» – ці слова ваші улюблені.

Що з цим робити? Для початку – навчитися розслаблятися. Особливо корисними будуть йога і медитація. Адже ви постійно аналізуєте, думаєте, переживаєте. Вчіться «вимикати» свій мозок. Спокій і тільки спокій. Дозвольте собі розслабитися!

До речі, непогано було б оточити себе людьми, які підкажуть, де можна провести лінію і сказати: «Досить! Зроблено максимум з можливого! ». Не можна ж мучити себе все життя, намагаючись досягти досконалості в усьому. Адже її не існує, або вам ніхто ніколи про це не говорив?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *