ЯКА ВОНА – МУДРА ЖІНКА?

Мудрість – це більше, ніж розум. Мудра жінка бачить просте рішення там, де може заблукати чоловік з логікою і високим інтелектом.

Тому мудрість – це сила жінки.

Щоб стати мудрою жінкою, потрібно вміти бути гнучкою.

Тобто десь потрібно, бути твердою, а десь потрібно, м’якою.
Потрібно мати терпіння і розуміння, що також цінувалося в жінках в усі часи.

Потрібно вміти більше не говорити, а слухати.

Вчіться слухати інших людей, вчіться слухати свого чоловіка. Потрібно бути тактовною і делікатною, не демонструвати силу свого інтелекту чоловікові з пихою. Не намагайтеся здаватися розумнішим, ніж ви є.

Будьте простіше!

Бути простіше – це не означає перестати фарбуватися і стежити за собою. Бути простіше – це означає бути природною, розслабленою, спокійною, бути самою собою.

Мудра жінка – це творець по натурі.

Вона знає, що в основному саме від неї залежить погода в домі і настрій чоловіка, і ось тут і починається найголовніше. Головними її інструментами є: любов, щирість, розуміння і терпіння. Використовуючи ці інструменти, вона пояснює чоловікові, що головний секрет жіночої натури – це любити, бути коханою і розвивати близькі стосунки. Це закладено в її природі.

Чи необхідний жінці «чоловічий розум»?

Якщо інтелект і логіка, тобто «чоловічий розум» допомагають жінці в кар’єрі та бізнесі, то в особистому житті він, як правило, заважає. Справа в тому, що більшість чоловіків, на жаль, відштовхують жінки з «чоловічим» складом розуму. У їх розумінні, жінка «грає на чоловічій території», тобто зазіхає на їх територію. Рідко яке чоловіче самолюбство може змиритися з думкою, що жінка дорівнює йому по розуму, а то і перевершує його.

Чоловік цінує в жінці, перш за все жіночі якості, а двох чоловіків у відносинах бути не може. Якщо ви будете мати «чоловічий» розум і жорсткий характер, може, вони і допоможуть вам піднятися по кар’єрних сходах, але чоловіків ви будете цим відлякувати. Або ви знайдете «слабкий» тип чоловіка – вашу протилежність.

Мудра жінка знає, що чоловіки і жінки люблять по-різному.

І знаючи це, вона не чекає і не вимагає від чоловіка дій, які повинні відповідати саме жіночим уявленням про кохання. Мудра жінка знає, що ввічливе звернення, яке було на першому побаченні, треба пронести через все життя. Вона поважає свого чоловіка, як чужу людину, тому що знає, що не можна сходитися дуже близько і вважати один одного своєю власністю.

Мудра жінка вміє прощати свого чоловіка, розуміючи, що всі люди не досконалі і вона також не виняток.

Вона повинна м’яко, але впевнено говорити про свої образи своєму чоловікові, намагаючись не зацтклюватися на своїх емоціях.
Навчитися говорити про «це».

Мудра жінка не буде прагнути до домінування в родині.

Дух змагання і домінування в сім’ї – відмінні риси чоловічої психології. Чоловіче «я» бажає бути «босом» – воно вимагає поваги до себе і схвалення! Якщо його ніжно балують – всі отримують благо. А жінка приймає цей природний порядок речей – і м’яко поступається, пробуджуючи таким чином всі позитивні реакції чоловіка.

Мудра жінка – це хитра жінка?

Це всього лише стереотип. Просто протягом багатьох століть патріархату жінці доводилося хитрувати і прикидатися, щоб вижити в чоловічому світі. Але себе щось не перехитриш! Мудрість не має нічого спільного з хитрістю і життєвою «хваткою».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *