Які знаки Зодіаку найкраще сумісні в коханні

Сумісність знаків Зодіаку заслуговує великої уваги, тому що тільки союз з відповідною людиною може зробити ваше життя щасливим і благополучним.

Знайти партнера, з яким відчуєш щастя в сімейному житті, – непросте завдання.

Однією з серйозних помилок може стати неправильний вибір партнера по шлюбу, що в подальшому обернеться стражданням якщо і не на все життя, то, на якийсь його період.

Якщо ви будете знати основні принципи сумісності знаків Зодіаку в коханні і в шлюбі, і почнете застосовувати їх на самому початку відносин з партнером, ви зможете уникнути багатьох проблем.

Гороскоп сумісності знаків Зодіаку вкаже, в яких областях ви і ваш партнер більш схильні до співпраці, а в яких менше.

1) Овен.

Овен – людина з полум’яним серцем. Вона віддається любові цілком. Закохавшись, він не стане приховувати своїх почуттів або мовчки страждати, а стане діяти енергійно і без зволікань.

У залицяннях мало хто може зрівнятися з закоханим Овном! Він дуже романтичний, здатний натхненно переконувати, проявляти непідробну турботу і ніжність, але головне, що за всіма його словами криється сила і рішучість.

Проти такого напору мало хто здатний встояти. Найкраща сумісність в коханні, стосунках і шлюбі у Овна зі знаками Зодіаку Лев, Стрілець і Овен. Вони добре сумісні з Близнюками і Водолієм.

2) Телець.

Люди, народжені під знаком Тельця, надійні, постійні і віддані. Їх тверда рішучість, стабільність і сила волі залучають до них людей. Тельці люблять свій будинок і вважають за краще проводити там якомога більше часу.

Їм потрібна передбачуваність у відносинах, так що сумісність Тельця в любові і шлюбі залежить від того, наскільки партнер готовий відповідати цій умові. Занадто непередбачувана людина з ними навряд чи сумісна.

Найкраща сумісність в коханні і шлюбі у Тельця зі знаками Зодіаку Діва, Козеріг і Телець. Хороша любовна сумісність з представниками зодіакальних знаків Риби і Рак.

3) Близнюки.

Близнюкам важливо відчувати в стосунках свіжість почуттів. Щоб завоювати їх серця, потрібно бути спонтанними. За характером вони іноді як діти, люблять повеселитися і посміятися.

Близнюки мають хорошу сумісність в коханні і шлюбі з тими знаками Зодіаку, які, подібно до них, допитливі і можуть стимулювати їх інтерес до життя.

У Близнюків найкраща сумісність в коханні і шлюбі зі знаками Повітря: Терезами, Водолієм і Близнюками. Вони добре сумісні з Овном і Левом.

4) Рак.

Високий ступінь сумісності в любові і шлюбі з Раком мають люди, які відрізняються терпінням, стабільністю і надійністю. Раки дуже дбайливі, люблячі і розуміючі партнери і очікують того ж від коханих.

Вони шукають глибокий зв’язок тіла, розуму і душі – на менше вони не згодні. Ці люди показують свою любов, піклуючись про кохану людину. Як правило, Раки дуже цінують сім’ю і зберігають вірність.

Найкраща сумісність в коханні і шлюбі у Рака зі знаками Зодіаку Скорпіон, Риби і Рак. Вони добре сумісні з Тельцем і Дівою.

5) Лев.

Леви наділені сильною волею і рішучістю. Вони люблять захоплення і абсолютно не проти лестощів. У любовних відносинах вони теплі, романтичні і пристрасні.

У Лева нахил в любові і шлюбі з тими, хто можуть повністю його зрозуміти. Хоча Леви не відрізняються такими якостями, як смиренність і скромність, тим не менш, вони сердешні, щедрі, добродушні й чарівні.

Найкраща сумісність в коханні і шлюбі у Лева зі знаками Зодіаку вогненної стихії: Овен, Стрілець і Лев. Вони добре сумісні з Близнюками і Терезами.

6) Діва.

Діви – майстри організації і шукають досконалість у всьому. І це означає, що партнер теж повинен бути досконалістю. Або, принаймні, прагнути до неї.

У Діви наклон в любові і шлюбі з тими знаками Зодіаку, які, подібно до них, відрізняються надійністю, відповідальністю і відданістю.

Найкраща сумісність в коханні і шлюбі у Діви зі знаками Зодіаку земної стихії: Телець, Козеріг і Діва. Вони добре сумісні з Раком і Скорпіоном.

7) Терези.

Терези прагнуть до досконалості у всіх аспектах свого буття, і в любові теж. У них хороша сумісність в коханні і шлюбі з людьми тих знаків Зодіаку, які поділяють їх цінності.

Недбала людина навряд чи буде сумісна з ними. Одна з найбільш помітних рис Терезів – їх тепла усмішка, і якщо вони посміхнулися вам від щирого серця, ви не зможете пройти повз.

Найкраща сумісність в коханні і шлюбі у Терезів зі знаками Зодіаку Близнюки, Терези і Водолій. Вони добре сумісні зі Левом і Стрільцем.

8) Скорпіон.

Це найбільш привабливий і загадковий знак Зодіаку. Вони демонструють іншим силу волі і рішучість, і не кожен зможе зрозуміти, наскільки вони дбайливі і щедрі до коханих.

У любові і сімейному житті Скорпіони віддані і вірні. Представники цього знака особливо цінують емоційну сторону відносин. Вони часто вдало одружуються і виходять заміж.

Найкраща сумісність в коханні і шлюбі у Скорпіона зі знаками Зодіаку водної стихії: Рак, Риби і Скорпіон. Вони добре сумісні з Дівою і Козерогом.

9) Стрілець.

Стрільці звертають на себе увагу променистою усмішкою і заразливим сміхом, жартами і дружелюбністю. У Стрільців наклон в любові і шлюбі з тими знаками Зодіаку, які, подібно до них, відкриті світу.

Їм до вподоби різноманітність, але сірість вони не сприймають, тому зі Стрільцем навряд чи буде сумісна обмежена людина. Вони приваблюють людей, закоханих в життя.

Найкраща сумісність в коханні і шлюбі у Стрільця зі знаками Зодіаку вогненної стихії: Овен, Лев і Стрілець. Вони добре сумісні з Терезами та Водолієм.

10) Козеріг.

Знак Зодіаку Козеріг символізує силу, відповідальність і надійність. У представників цього знака досить рішучості, вони йдуть до своєї мети повільно, але завжди досягають її.

Щоб привернути увагу Козерога, необхідно бути стильним, цікавим і займати високе положення. Щоб завоювати їх любов, потрібно довести, що ви послідовні, надійні, незалежні у фінансовому плані і вірні.

У Козерога найкраща сумісність в коханні і шлюбі зі знаками Зодіаку земної стихії: Телець, Діва і Козеріг. Вони добре сумісні зі Скорпіоном і Рибами.

11) Водолій.

Водолій – один з найбільш незрозумілих знаків Зодіаку. Ці люди деколи справляють враження дуже далеких, тому що світ, в якому вони живуть – це світ завтра. Свобода і незалежність їм потрібна як повітря.

Вони потребують особистого простору, і їх не потрібно обмежувати. Натомість вони запропонують коханій людині можливість вільно дихати і бути собою.

Найкраща сумісність у Водоліїв зі знаками Зодіаку повітряної стихії: Близнюки, Терези і Водолій. Вони добре сумісні зі Стрільцем і Овном.

12) Риби.

Вони прагнуть бути коханими, але також потребують особистого простору, щоб утікти туди іноді. Якщо виникає тяжіння, вони готові присвятити себе партнеру.

Риби – один з найчарівніших і симпатичних знаків Зодіаку. Що стосується сумісності в любові і шлюбі, вони найкраще поєднується зі знаками Води.

Риби мають найкращу сумісність в коханні і шлюбі зі знаками Рак, Скорпіон і Риби. Вони добре сумісні з Тельцем і Козерогом.

Ви згодні з такою характеристикою?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *