5 ПРИЙОМІВ ВІД КЛЕОПАТРИ: ЯК СТАТИ СПРАВЖНЬОЮ ЦАРИЦЕЮ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ

Клеопатра, як кожна східна жінка, знала безліч еротичних прийомів, як підкорити чоловіка, але не вони були головним магнітом …


Велика спокусниця знала хитрість: мету досягти легше, якщо її «обдурити».

Зараз багато говорять про те, що єгипетська цариця була зовсім не приваблива і що цілей своїх вона добивалася за допомогою численних хитрих прийомів.

Якою б вона не була насправді, її вміння обплутувати чоловіків міцними мережами любові незаперечно.

Головні прийоми, якими користувалася Клеопатра, як одні з головних єгипетських реліквій, дійшли до наших днів.

Отже, ось 5 головних секретів Клеопатри, які можуть стати в нагоді будь-якій сучасній жінці.

1. Ефектна поява.

Якби Клеопатра жила в наші дні, вона, без сумніву, добилася б не менших висот, ніж в стародавньому Єгипті. Вона була справжнім майстром самопіару, орудуючи тими прийомами, що «винайшли» лише через багато століть тому.

Наприклад, Клеопатра прекрасно розуміла, наскільки важливе перше враження. Слабка, безпорадна, переслідувана ворогами, вона несподівано з’явилася біля ніг Цезаря, виринувши з рулону зі строкатою тканиною.

З одного боку – це був вимушений захід. Клеопатру дійсно переслідували, і потрапити до потенційного захисника вона могла тільки хитрим способом. З іншого боку – Клеопатра майстерно повернула ситуацію на свою користь і зуміла відразу ж «зачепити» того, чия прихильність була їй необхідно.

2. Пристрасть.

Клеопатра знала толк в любовних іграх. В її арсеналі було безліч прийомів, які вона не соромилася використовувати.

Клеопатра була невичерпним джерелом насолоди для своїх коханців. Але ці вміння використовувала з розумом. Вона розраховувала, в який момент слід повністю віддатися пристрастям, а в якій – заінтригувати.

Крім того, Клеопатра володіла прекрасним почуттям гумору і з легкістю перевтілювалася з вмілої гарячої коханки в веселу співучасницю всіляких витівок.

3. Уособлення свята.

Клеопатра не могла собі дозволити асоціюватися у коханця з чимось негативним. Тому, бачачи, що її чоловік не в дусі, вона зникала з поля зору. Далі, почекавши відповідний момент, вона з’являлася з похвалою або розрадою. Як похвали або розради виступали любовні ласки, рідкісні вина, ідеї для ігор і свят.

Таким чином, Клеопатра не потрапляла «під гарячу руку» і асоціювалася з радістю, гармонією і заспокоєнням.

4. Готовність йти на ризик.

Сміливість – невід’ємна риса привабливої ​​жінки. Свою сміливість Клеопатра вміло підносила «під різними соусами». Для одних вона була сміливою союзницею. Для інших – гордою неприступною царицею, що вимагає до себе відповідного ставлення.

Велику роль це якість зіграла в історії з Антонієм. Клеопатра рішуче відкинула вимогу Антонія явитися до його двору. Але після, як майстерний політик, прислала відповідь запрошення і влаштувала таку ефектну зустріч, що Антоній не зміг не закохатися в цю рішучу жінку, яка не схилилася, але проявила істинно-царську увагу.

5. Любов до переможців.

Клеопатра завжди прагнула бути тільки поруч з переможцями. Дійсно – яка користь їй була від чоловіків, які не могли їй дати потрібну владу і гідне становище?

Свою царську натуру Клеопатра завжди ставила понад усе. Дорого за програш поплатився Антоній. Але найсуворішою Клеопатра була сама до себе. Своєї поразки вона теж пробачити не змогла. І вибрала єдиний гідний шлях покинути поле гри.

Можливо, їй не варто пускатися в такі крайнощі, проте здоровий розрахунок дозволяв їй довгий час бути на висоті.

Клеопатра була остання з фараонів. Перша з дам-політиків, дипломат, математик, поліглот. Вона мала все, що хотіла – любов, владу, багатство, престиж. Тому що знала хитрість: мету досягти легше, якщо її «обдурити».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *