Ось, як він проявляє бажання бачити вас своєю дружиною, згідно його знаку Зодіаку

Залежно від його знаку Зодіаку, він може «повідомляти» про те, що хоче надіти на вас обручку вельми несподіваними способами. Все залежить від чоловіка і його знака Зодіаку. Ось, як він себе веде, коли готовий одружитися на вас:

Овен (21 березня – 19 квітня)

Можливо, пройде багато часу, перш, ніж ваш чоловік-Овен зважитися на шлюб, але, коли він, нарешті, підготує себе до цього величезного кроку, очікуйте, що зміни в його характері буду на краще. Він стане більш радісним і відкритим, але не дивуйтеся, якщо Овен продовжить фліртувати з іншими жінками. Його любов і відданість вам безмежні, але йому потрібно відчувати, що він не «спійманий в пастку».

Телець (20 квітня – 20 травня)

Коли у чоловіка-Тельця шлюб на думці, з ним все просто. Він хоче вас і прямо говорить про це, очікуючи вашого «так». Чекайте багато подарунків, він буде балувати вас як тільки зможе на шляху до вівтаря.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Якщо ви зможете змусити Близнюків одружитися на вас, то побачите, що до моменту, коли цей чоловік зважиться на шлюб, він стане залежним від вас. Він любить вас, але все ніяк не може подорослішати, щоб зробити наступний крок. Ознаки, що він хоче одружитися на вас: він раптом звертає увагу на все, що вас цікавить, тому що тепер він теж зацікавлений в цьому.

Рак (21 червня – 22 липня)

Рак найкраще проявляє любов під час статевого акту. Якщо Рак зацікавлений в довгострокових відносинах з вами, він буде пристрасним і щирим. Ознаки того, що він хоче вас бачити своєю дружиною – багато візуального контакту під час сеkсу.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев не вміє прикидатися. Якщо він хоче вас, він буде вимагати, щоб ви були поруч. Він відверто бажає вас і не буде цього приховувати. Лев – славний і чудовий шлюбний партнер, але він власник. Ознаки, що він хоче одружитися на вас: він хоче радувати вас і убезпечити від усіх бід і негараздів.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

На той час, коли ваш чоловік-Діва вирішить зробити вас своєю дружиною, він доведе вас до сказу. Адже він хоче бути впевнений у вас і цього достатньо, щоб звести вас з розуму. Однак він подарує вам кращі моменти в житті, як тільки він зрозуміє, що вам двом судилося бути разом.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Якщо Терези люблять, вони будуть проявляти це постійно. Він – вірний і правдивий, але не хоче помилитися у виборі партнера, тому не поспішає вести вас під вінець. Тривалі зобов’язання – те, до чого Терези не звикли, проте він зробить все можливе, щоб бути поруч з вами, якщо ви того варті.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон запропонує вам стати його дружиною, якщо відчайдушно любить вас. Вільний мандрівник, він не підтримує ідею шлюбу, однак, як тільки вирішить, що ви – його єдина, це його не зупинить. Коли він буде готовий до офіційного оформлення відносин, вам краще бути до цього готовою, тому що він не прийме відмови.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Імпульсивний і пристрасний, чоловік-Стрілець не дивиться на шлюб легковажно; насправді, якщо це те, чого хоче і він, і ви, тоді перешкод не буде. Він буде дуже радий одружитися, як тільки переконає себе в цьому. Стрілець – вершник свободи, осісти в шлюбі – не його життєвий пріоритет. Але, якщо він бачить вас своєю дружиною, ви дізнаєтеся це відразу.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

У Козерога завжди шлюб на розумі, але він боїться вступити в нього. Йому подобається ідея створення сім’ї, але має труднощі з реалізацією цього плану. Козеріг може накинутися на вас з запалом зневіреного, якщо він хоче одружитися на вас. Ознаки того, що він хоче на вас одружуватися – нетерплячість і злегка невротичне захоплення вами.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Обіцянки, обіцянки. О, як чоловік-Водолій любить обіцяти. Це головна ознака того, що він хоче на вас одружуватися. І він підходить до цього серйозно. Йому подобається дозволяти вам з нетерпінням чекати весілля, і, якщо він вважає вас жінкою своєї мрії, то не дозволить вам піти.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Цей джентльмен – людина слова, і, як тільки він побачить в вас свою другу половинку, чекайте кільця. Риби – хлопець з цукерками, квітами і подарунками. Він любить проявляти свою любов і хоче, щоб ви знали, що вас цінують. Якщо він захоче одружитися на вас, він відразу зробить вам пропозицію. Він не любить витрачати час даремно, тому головна ознака його бажання окільцювати вас – його швидкість.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *