4 пункти про кожний знак Зодіаку, які розкажуть багато цікавого

Знак Зодіаку може багато розповісти про людину: що їй подобається і що вона терпіти не може, який партнер підходить для створення шлюбу, а який лише потріпає нерви.

У статті представлено 4 пункти про кожний знак, які розкажуть основну інформацію про кожного представника зодіакального кола.

Овен

1. Овен любить, коли у нього багато грошей. А ще краще, щоб грошей кури не клювали, тоді Овен буде літати на крилах достатку!

2. Овен ненавидить повільних людей, які витрачають час на дурниці, коли є справи важливіші. Крім того, його виводять з себе люди, які вставляють палиці в колеса.

3. Темперамент: холерик.

4. Щасливе число: 3.

Телець

1. Телець любить, коли він трішки успішніший, ніж знайомі. Трішки розумніший, крапельку багатший, трохи стрункіший. Тоді щасливішого за Тельця годі й шукати!

2. Телець ненавидить нетактовність в будь-яких її проявах. Також Телець не любить як нудних, так і надто настирливих людей.

3. Темперамент: флегматик.

4. Щасливе число: 6.

Близнюки

1. Близнюки люблять, коли кожен день не схожий на попередній. День бабака – найстрашніше, що вони могли б уявити. Тому зміни – ось, що найбільше люблять Близнюки.

2. Близнюки ненавидять, коли порушують їх особистий простір. Відсутність почуття гумору – ще один пунктик, який виводить їх з себе.

3. Темперамент: сангвінік.

4. Щасливе число: 4.

Рак

1. Рак любить, коли всі вдома і всі щасливі. В голові у Рака ідеальна картинка: всі члени сім’ї вдома, навколо затишок і спокій, всі раді і задоволені – тоді і Рак щасливий.

2. Рак ненавидить показну розкіш. Він не переварює невігласів, “товстошкірих” та грубих людей.

3. Темперамент: меланхолік.

Щасливе число: 2, 22, 222 і т. д. Також поєднання з “двійкою”: 27, 102, 221 і т. д.

Лев

1. Лев любить СТАТУС. Чим він вищий, тим він щасливіший. Леви щиро засмучуються, коли хтось навколо сильніший, розумніший, багатшимий.

2. Лев ненавидить, коли його тикають носом в його ж помилки. Також він не любить пліток і, як наслідок, пліткарів.

3. Темперамент: холерик.

4. Щасливе число: 1.

Діва

1. Діва любить, коли її розуміють. Це не найпростіший знак, і Діві воістину важко знайти однодумців. Якщо їй це вдається, то вона щаслива неймовірно!

2. Діва ненавидить упертих і зарозумілих людей. Халатність – ще один пункт, з яким Діва ніяк не може примиритися. “Роби добре або не роби ніяк”, – девіз цього знака.

3. Темперамент: флегматик.

4. Щасливе число: 4.

Терези

1. Терези люблять отримувати естетичне задоволення. Вони обожнюють, коли навколо них красиво. Порядок у будинку, відмінний одяг, ідеально сервірована вечерю – як мало потрібно для радості!

2. Терези ненавидять, коли ними намагаються користуватися в ім’я чийогось блага. Також вони терпіти не можуть байдужість, немодних і неохайних людей.

3. Темперамент: сангвінік.

4. Щасливе число: 6.

Скорпіон

1. Скорпіон любить змагатися. Він отримує справжнє задоволення, коли зустрічає на своєму шляху таку ж незбагненну і дивну сутність, з якою можна поборотися і, звичайно ж, перемогти!

2. Скорпіон ненавидить лукавство. Він виходить з себе, коли хтось просить чесної думки, а потім ображається на правду.

3. Темперамент: меланхолік.

4. Щасливе число: 3.

Стрілець

1. Стрілець любить пригоди. Бажано такі, про які можна потім розповісти вдячним слухачам і отримати у відповідь захоплене: «Ну ти даєш!»

2. Стрілець ненавидить підлих і нечесних людей. Ще він не терпить, коли душа компанії хтось інший, але не він.

3. Темперамент: холерик.

4. Щасливе число: 5.

Козеріг

1. Козеріг любить, коли йому вдається створити ідеальний життєвий план. Бездоганний план, який можна потихеньку втілювати в життя, закреслюючи в ньому виконані пункти.

2. Козеріг ненавидить негативних людей, які завжди всім незадоволені. Крім того, він не терпить безініціативних людей, які не прагнуть бути кращими.

3. Темперамент: флегматик.

4. Щасливе число: 7.

Водолій

1. Водолій любить просто жити. Водолії взагалі завжди щасливі, тому що їм для щастя не потрібно нічого. У них все є.

2. Водолій ненавидить наполегливих, нетолерантних і вузьколобих людей, які дотримуються поглядів минулого століття. Також він не терпить, коли його змушують щось зробити.

3. Темперамент: сангвінік.

4. Щасливе число: 8.

Риби

1. Риби люблять відчувати свою потрібність. У них немов відкривається друге дихання, коли з’являється хтось або щось, що вимагає їхньої уваги і участі.

2. Риби ненавидять зайвих очікувань. Також Риби не перетравлюють, коли хтось багато обіцяє, але не виконує сказаного.

3. Темперамент: меланхолік.

4. Щасливе число: 9.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *